Kërko
Tema Fundit
Barcaleta Sexy
Faqja 1 e 3 • Share •
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Re: Barcaleta Sexy
Burre e grua kane blere nje pako me prezervativ me shije te ndryshme.
-E dashur,fikim driten,une ve nje prezervativ e ti gjej se cfare shije ka.
sapo fikin driten,ajo e merr ne goje dhe i thote:
- shije djathi
-prit nje minute,se nuk e kam vene akoma
- shije djathi
-prit nje minute,se nuk e kam vene akoma

senti- Administrator

- Numri i postimeve: 8
Nje cift qe nuk i kishin kushtet ekonomike te duhura kishin 7 femije... dhe iken burri te mjeku dhe i thot :"doktor kemi 7 femije dhe nuk guxoj te beje sex me se frikohem se do me ngelet gruaja prape me barre!!!
mire thot mjeku, eshte fare e lehte... dhe i keshillon te perdor prezervativ...
ne mremje ikin te flene dhe burri e ve prezervativin aty ku duhet dhe fillon shfaqja... ne fund fare gruaja e sheh se burri ka vene prezervativ dhe duke mos e ditur se cka kishte i thot... "ti je i marre!!! femijet zbathur e zdeshur ti edhe k**** e ke veshur!!!!!!!"
ne mremje ikin te flene dhe burri e ve prezervativin aty ku duhet dhe fillon shfaqja... ne fund fare gruaja e sheh se burri ka vene prezervativ dhe duke mos e ditur se cka kishte i thot... "ti je i marre!!! femijet zbathur e zdeshur ti edhe k**** e ke veshur!!!!!!!"

senti- Administrator

senti shkruajti:Nje cift qe nuk i kishin kushtet ekonomike te duhura kishin 7 femije... dhe iken burri te mjeku dhe i thot :"doktor kemi 7 femije dhe nuk guxoj te beje sex me se frikohem se do me ngelet gruaja prape me barre!!!

xhoi- Administrator

- Numri i postimeve: 26
*..*Nje grua plake shkon ne nje dyqan seksi. Plaka : keni vibrator? Po thote shitesi. Ja shiko aty ne krah te majte. Ja thote plaka ,ate te kuqin atje dua une. Me vjen keq i thote shitesi po ate nuk e shesim. Ai sherben per te fikur zjarrin*..*
*..*Hypen nje burre ne tren dhe ulet per balle nje goce te re. Kjo po lexonte dhe nuk po i kushtonte vemendje burrit. Burri tani donte si e si te hynte ne muhabet dhe fillon e pyet:
Burri: Kohe e mire sot he?
Vajza(pa ngritur koken nga libri): Ja ashtu
Burri vazhdon: Sa eshte ora?
Vajza (prape pa ngritur koken pergjigjet): Nuk e di
Burri: Cfare po lexon?
Vajzes i terheq vemendjen pyetja dhe ngre syte nga libri.
Vajza: Po lexoj nje liber ne lidhje me seksin dhe racat e ndryshme
Burri: Ashtu he, interesante.
Vajza: Po vertet. Sipas librit, aziatiket dallohen per frekuence te larte gjate aktit seksual, arabet per madhesine e organit ndersa me te miret jane mjeket se e njohin shume mire trupin e njeriut dhe dine te te prekin aty ku duhet.
Burri: Me falni vajze se nuk u prezantuam. Quhem Doktor Mahmut Yokoshima
*..*nje cun rreth 15-16 vjeç qe e kishte shum mire me babin e tij
i thote se te nesermen di ikte te bente sex per here te pare dhe i ati
gjith gezim i jep ca keshilla...
Te nesermen kur djali kthen i ati e pyet:
Hé MOR BIR SI TU DUK???
djali:- SHUM BUKUR
babai:- PO KUR E LATE TAKIMIN PER HEREN TJETER??
djali:- ME THANE SHOKET KUR TE TE SHEROHET B*THA...
*..*Dy doktora: nje mashkull dhe nje femer ishin duke bere seks.
PAsi mbaruan ai filloi ta pyeste.
- Ve bast se ti je gjinekologe!
- Ua i thote kjo po nga e more vesh?
- E mora vesh se punon shume mire me duart, edhe gjate seksit.
- Kurse ti, i thote kjo me duket se je mjek tek narkoza.
- Bravo, po si e gjete?
- E gjeta sepse kur ma fute,
nuk ndjeva fare
*..*Hypen nje burre ne tren dhe ulet per balle nje goce te re. Kjo po lexonte dhe nuk po i kushtonte vemendje burrit. Burri tani donte si e si te hynte ne muhabet dhe fillon e pyet:
Burri: Kohe e mire sot he?
Vajza(pa ngritur koken nga libri): Ja ashtu
Burri vazhdon: Sa eshte ora?
Vajza (prape pa ngritur koken pergjigjet): Nuk e di
Burri: Cfare po lexon?
Vajzes i terheq vemendjen pyetja dhe ngre syte nga libri.
Vajza: Po lexoj nje liber ne lidhje me seksin dhe racat e ndryshme
Burri: Ashtu he, interesante.
Vajza: Po vertet. Sipas librit, aziatiket dallohen per frekuence te larte gjate aktit seksual, arabet per madhesine e organit ndersa me te miret jane mjeket se e njohin shume mire trupin e njeriut dhe dine te te prekin aty ku duhet.
Burri: Me falni vajze se nuk u prezantuam. Quhem Doktor Mahmut Yokoshima
*..*nje cun rreth 15-16 vjeç qe e kishte shum mire me babin e tij
i thote se te nesermen di ikte te bente sex per here te pare dhe i ati
gjith gezim i jep ca keshilla...
Te nesermen kur djali kthen i ati e pyet:
Hé MOR BIR SI TU DUK???
djali:- SHUM BUKUR
babai:- PO KUR E LATE TAKIMIN PER HEREN TJETER??
djali:- ME THANE SHOKET KUR TE TE SHEROHET B*THA...
*..*Dy doktora: nje mashkull dhe nje femer ishin duke bere seks.
PAsi mbaruan ai filloi ta pyeste.
- Ve bast se ti je gjinekologe!
- Ua i thote kjo po nga e more vesh?
- E mora vesh se punon shume mire me duart, edhe gjate seksit.
- Kurse ti, i thote kjo me duket se je mjek tek narkoza.
- Bravo, po si e gjete?
- E gjeta sepse kur ma fute,

2Mikele&Nest_Shkodran- Numri i postimeve: 43
*..*Ishin 3 shokë dhe duke biseduar njëri me tjetrin se si ti zblulojn që gratë e tyre po i tradhtojnë.
-Njëri thotë unë shkoj në shtëpi dhe e kapi për fyti dhe i themë trego me kanë je kanë sot se kam me të mytë.
-Tjetri thotë jo jo kjo është dhunë unë e marrë gruan dhe shkoj me një restorant dhe ia fillojm me pi alkool, ajo pi unë pi, ajo pi unë rri e pastaj ajo ma vonë ja fillon vet i tregon çka ka bërë tanë ditën.
-Kurse tjetri thotë jo jo edhe kjo është dhunë me alkohol unë tha shkoj në shtëpi si gjithmon vetëm dalë në ballkon dhe e thirri një kojshike dhe i thomë ” Moj kurvo
dil ne ballkon” kurse ajo kur të delë me thotë: mos me thuj mua kurvë, thuaj asaj tondës që po shkon me Hasanin e Hysenin.hahahahhahahahahahahaha
*..*Nje plak 75 vjec shkon tek doktori per te bere analiza sperme.
Doktori i jep nje kavanoz dhe i thote qe ta depozitoje spermen aty.
Te nesermen, xhaja i dha doktorit kavanozin bosh.
- Cfare ndodhi, tha doktori?
- Ah mor doktor, filloi xhaja. Provova me doren e majte, pastaj me doren e djathte po asgje. Provoi gruaja me doren e majte, me te djathten, me te dyja, provoi me goje, here me dhembe e here pa dhembe dhe smundi. Thirrem edhe komshijen. Provoje dhe ajo me dore, me goje dhe e shtrengoi edhe midis kofsheve po aha…
Se hapem qe se hapem dot kapakun e kavanozit.
*..*Na ishte njehere nje cift dhe vendosen te martoheshin.
Burri i thote gruas:
—Eshte me mire mos t bejme dasem se pastaj do ngelemi pa leke e sdo kemi ca t hame…
Por gruaja kembengule shume qe te bejne dasem dhe si perfundim bejne dasem, vine dita e pare e marteses dhe burri i thote gruas:
—Grua ca do ham per darke ???
Dhe gruaja i pergjigjet:
—Ska asgje per te ngrene…po hajt bejme dashuri dhe fleme.
Vine nata e dyte e marteses dhe po e njejta gje…e treta..
Naten e katert kthehet burri ne shtepi dhe gjen gruan me kembe perpjete mbeshtetur te kaloriferi…dhe pyet gruan.
—ca po ben ????
Dhe gruaja i pergjigjet.
—Se sheh po te ngroh gjellen e darkes.
hahhahahahahahahahahahahahahahahaha sa kam qeshhhhhhhhhhhh:P
*..*njehere nje djal martohet me nje avjze te bukur por ky djali nuk dinte asnje stil per te bere sex keshtu qe pyet te atin ti mesonte ndonje stil.i ati i thot hapi kembet gruas hyp mbi dollap dhe hidhju siper.ok i thot djali dhe shkon ne shtepi e mer gruan i hap kembet vet hypen mbi dollap dhe hidhet po gruaja vdes.ne varrimin e gruas takon te jatin dhe i thote (o baba te dhjefsha stilin gruja vdiq une thyva bilin)HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Me respekt...Mikele_Nest_Shkodrane
-Njëri thotë unë shkoj në shtëpi dhe e kapi për fyti dhe i themë trego me kanë je kanë sot se kam me të mytë.
-Tjetri thotë jo jo kjo është dhunë unë e marrë gruan dhe shkoj me një restorant dhe ia fillojm me pi alkool, ajo pi unë pi, ajo pi unë rri e pastaj ajo ma vonë ja fillon vet i tregon çka ka bërë tanë ditën.
-Kurse tjetri thotë jo jo edhe kjo është dhunë me alkohol unë tha shkoj në shtëpi si gjithmon vetëm dalë në ballkon dhe e thirri një kojshike dhe i thomë ” Moj kurvo
*..*Nje plak 75 vjec shkon tek doktori per te bere analiza sperme.
Te nesermen, xhaja i dha doktorit kavanozin bosh.
- Ah mor doktor, filloi xhaja. Provova me doren e majte, pastaj me doren e djathte po asgje. Provoi gruaja me doren e majte, me te djathten, me te dyja, provoi me goje, here me dhembe e here pa dhembe dhe smundi. Thirrem edhe komshijen. Provoje dhe ajo me dore, me goje dhe e shtrengoi edhe midis kofsheve po aha…
*..*Na ishte njehere nje cift dhe vendosen te martoheshin.
Burri i thote gruas:
—Eshte me mire mos t bejme dasem se pastaj do ngelemi pa leke e sdo kemi ca t hame…
Por gruaja kembengule shume qe te bejne dasem dhe si perfundim bejne dasem, vine dita e pare e marteses dhe burri i thote gruas:
—Grua ca do ham per darke ???
Dhe gruaja i pergjigjet:
—Ska asgje per te ngrene…po hajt bejme dashuri dhe fleme.
Vine nata e dyte e marteses dhe po e njejta gje…e treta..
Naten e katert kthehet burri ne shtepi dhe gjen gruan me kembe perpjete mbeshtetur te kaloriferi…dhe pyet gruan.
—ca po ben ????
Dhe gruaja i pergjigjet.
—Se sheh po te ngroh gjellen e darkes.
*..*njehere nje djal martohet me nje avjze te bukur por ky djali nuk dinte asnje stil per te bere sex keshtu qe pyet te atin ti mesonte ndonje stil.i ati i thot hapi kembet gruas hyp mbi dollap dhe hidhju siper.ok i thot djali dhe shkon ne shtepi e mer gruan i hap kembet vet hypen mbi dollap dhe hidhet po gruaja vdes.ne varrimin e gruas takon te jatin dhe i thote (o baba te dhjefsha stilin gruja vdiq une thyva bilin)HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Me respekt...Mikele_Nest_Shkodrane

Një vajz e bukur vajz e edukuar del një ditë në qytet dhe rrugës takon një rrugaç i cili si e sheh vajzën i thot a Q*..hemi?? vajza ngaqë ishte e edukuar mirë nuk e kupton dhe i thotë djalit :
ç'farë është ajo?? dhe ai djali rrugaç i thotë pyte dikënd dhe tregom neser përgjigjen dhe vajza kur shkon në shtëpi pyet babain dhe i thotë a Q*..hemi??
dhe babai kur dëgjon vajzën e rrah për vdekje ...
...të nesërmen vajza del në qytet dhe takon pëseri djalin i cili prap i thotë : a Q*..hemi dhe vajza i thotë: jo valla se dje um ka Q*.. baba um ka myt krejt

nje plake po çmendej se kish disa dit qe qohej ne mengjes e bere qull ne mes shalve. Vendos qe te shkoje te gjinekologo dhe i tregon qfare e merakoste. Pasi gjinekulòogu e viziton i thote se me riflekset je mire dhe ska mundese ta leshojsh ne shtrat, athu mos vjen plaku e beni vili vili. Jo bre ne ka nje shekull qe se bejme -i thot plaka. Atehere ska pergjigje se me shndet je mire.
Plaka shon ne shtepi si perdit kur bie nata han buk fillon me ba punte e shpise e niset me fjete, kjo ne dhome te vet e i shoqi ne dhome tjeter. Andej nga mesnata, kur degjon ca hapa e sheh burrin me nje rreviste porrno ne dore qe i vinte afer e i ulej te kemet e saj, ia qonte kembet gersher dhe shfletonte revisten e ''ptu'' ipeshtynte te p*lli dhe thoshte ky ashte p*ll "ptu"
NA MARTOHET NJE HER NJE VAJZE POR KISHTE NJE PROBLEM SE NUK ISHTE E VIRGJER.PER KETE I THOT TE EMES CFAR TE BEJ QE AI TE MOS ME DADHOJ QE SJAM E VIRGJE!!E EMA I THOT-SA HERE TE BENI SEKS VENOS DY KUMBULLA TE VENDI DHE NUK DO TE DALLOJE DHE PASI TE MBARONI PUNE VERI KUMBULLAT TE KOMEDINA QE TI PERDORESH SA HER QE TE DUHEN-MIR I THOT KJO.POR NJE DIT VJEN KY DJALI ISHEH KUMBULLAT TE KOMEDINA DHE I HAN ATO.E SHQETESUAR PER KETE E BIJA ITHOT SEMES-MAMI ai ihengri kumbullat!!!! ska gje te keqen mami i thot e ema se yt at ka ngrene ftonj. HAHAHAHAHAHAHAH
ME RESPEKT:Mikele&Nest_Shkodrane
Një vajz e bukur vajz e edukuar del një ditë në qytet dhe rrugës takon një rrugaç i cili si e sheh vajzën i thot a Q*..hemi?? vajza ngaqë ishte e edukuar mirë nuk e kupton dhe i thotë djalit :
ç'farë është ajo?? dhe ai djali rrugaç i thotë pyte dikënd dhe tregom neser përgjigjen dhe vajza kur shkon në shtëpi pyet babain dhe i thotë a Q*..hemi??
dhe babai kur dëgjon vajzën e rrah për vdekje ...
...të nesërmen vajza del në qytet dhe takon pëseri djalin i cili prap i thotë : a Q*..hemi dhe vajza i thotë: jo valla se dje um ka Q*.. baba um ka myt krejt
nje plake po çmendej se kish disa dit qe qohej ne mengjes e bere qull ne mes shalve. Vendos qe te shkoje te gjinekologo dhe i tregon qfare e merakoste. Pasi gjinekulòogu e viziton i thote se me riflekset je mire dhe ska mundese ta leshojsh ne shtrat, athu mos vjen plaku e beni vili vili. Jo bre ne ka nje shekull qe se bejme -i thot plaka. Atehere ska pergjigje se me shndet je mire.
Plaka shon ne shtepi si perdit kur bie nata han buk fillon me ba punte e shpise e niset me fjete, kjo ne dhome te vet e i shoqi ne dhome tjeter. Andej nga mesnata, kur degjon ca hapa e sheh burrin me nje rreviste porrno ne dore qe i vinte afer e i ulej te kemet e saj, ia qonte kembet gersher dhe shfletonte revisten e ''ptu'' ipeshtynte te p*lli dhe thoshte ky ashte p*ll "ptu"
NA MARTOHET NJE HER NJE VAJZE POR KISHTE NJE PROBLEM SE NUK ISHTE E VIRGJER.PER KETE I THOT TE EMES CFAR TE BEJ QE AI TE MOS ME DADHOJ QE SJAM E VIRGJE!!E EMA I THOT-SA HERE TE BENI SEKS VENOS DY KUMBULLA TE VENDI DHE NUK DO TE DALLOJE DHE PASI TE MBARONI PUNE VERI KUMBULLAT TE KOMEDINA QE TI PERDORESH SA HER QE TE DUHEN-MIR I THOT KJO.POR NJE DIT VJEN KY DJALI ISHEH KUMBULLAT TE KOMEDINA DHE I HAN ATO.E SHQETESUAR PER KETE E BIJA ITHOT SEMES-MAMI ai ihengri kumbullat!!!! ska gje te keqen mami i thot e ema se yt at ka ngrene ftonj. HAHAHAHAHAHAHAH

Nje dite nipi i vogel del me gjyshin ne xhiro duke ngrene akullore.... Nipi i vogel duke pare qe akullorja ishte e embel ai pyet gjyshin:
Nipi: O gjyshi, kush eshte gjeja me e embel?
Gjyshi: po ja... jo jo sta them dot
Nipi: po he mo gjyshi
Gjyshi: epo mire... gjeja me e embel eshte P*dh*
Te nesermen del me gjyshen ne xhiro dhe perseri duke ngrene akullore. Dhe i ben po te njejten pyetje edhe gjyshes:
Nipi: O gjyshe, kush eshte gjeja me e embel?
Gjyshja: ..epo smund ta them.... je i vogel
Nipi: po he mo gjyshe..
Gjyshja: epo mire, gjeja me e embel eshte k*r*
Nipi: Po jo mo gjyshe, gjyshi me tha se eshte P*dh* ...
Gjyshja: epo gjyshi nuk e ka bere prove K*r*n
Djali ishte ne moshe per tu martuar por ishte shume i turpshem,dhe se kishte idene se si behej sex athere babai i thote qe duhet ta shikonte ate kur bente sex me mamane qe te mesonte. pasi i shikon djali i thote babait: sa bukur babi po ta provoj edhe njere une me mamin? babai e shan. djali shume shpejt martohet dhe i thote shokut te tij: do te te mesoj une se si behet sex dhe e merr ne shtepi ta shikoje kur ai bente sex me gruan. kur mbarojne shoku i thote: ta provoj njere edhe une me gruan tende? provoje i thote djali, une nuk jam kurnac si babi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Provoje futet apo jo?
Hajde nje here, sme futet.
Shtrengohu pak
Oh s’futet.
Me fort
Jo se nxe, me jep nje kepuce tjeter.
- shije djathi
-prit nje minute,se nuk e kam vene akoma.
ahhahahahhahaha
ai dhe ajo bejne seks.
ai:-bejme nje 68?
-me fal por cfare eshte? -e pyet ajo
ti ma th** dhe une te kam borxh nje-i thote ai.
Ne oren e anatomise tema e dites ishte "Organet seksuale te femres dhe mashkullit"
Profesori ngre ne mesim nje nga vajzat ne klase dhe e pyet per organet mashkullore.
Kjo tani nuk kishte mesuar dhe nuk po pergjigjej. Shoku i vet ne banke te pare zberthen pantallonat dhe e nxjerr per ta ndihmuar shoqen.
Profesori e shikon dhe bertet: " Banka e pare fute kopjen brenda"
nje dite te bukur burri i thot gruas se do iki me sherbim ne pune dhe gruja i thot mir
diten tjeter niset burri per ne sherbim
dhe ne darkë ne deren e shtepis troket dashnori1 me nje tuf me lule gruja hapi deren
Ai e kapi dhe e shtiu ne krevat me pas bie dera burri thot gruja shpejt shpejt futu posht krevatit i thot dashnorit.
Dhe ajo shkon te hapi deren dhe shef dashnorin e 2 me nje pako me cokollata me vete edhe ai e kap gruan dhe e shtin ne krevat por prap bie dera uuaa burri thot ajo me vrap i thot ati futu ne dollap
ajo shkon te hapi deren dhe shikon dashnorin e 3 duar bosh edhe ai e kap dhe e shtrin ne krevat gruan dhe ne ate koh vjene burri dhe troket te dera ajo i thot dashnorit te 3 te shkoj ne ballkon dhe kur hap deren shikon qe kishte ardh burri
-Pse ke ardhur kaq shpejt zemer
-po ja me zevendesoj nje shok sot
dhe te dy shtrihen ne krevat dhe burri thot
-a qe nuk mora nje tuf me lule per ty
dhe ne ate koh del dashnori 1 i gruas urdheroni keto lule i keni nga zoti faleminderit i thot burri dhe ai iken me vrap dhe burri thot a qe nuk mora ca cokollata
ne ate koh del dashnori 2 nga dollapi urdheroni i thot keto cokollata i keni nga zoti faleminderit i thot burri
Ne shtepi ra qetesia .......
mbas 5 minutash bie dera e ballkonit
burri hap ballkonin dhe gjen dashnorin 3 te gruas dhe i thot po ti ca do ketu
pergjigjet dashnori 3 degjo i tha me tha zoti do merni ndonje gje tjeter se do mbyllim dyqanin ....Smiley
Nje dite nipi i vogel del me gjyshin ne xhiro duke ngrene akullore.... Nipi i vogel duke pare qe akullorja ishte e embel ai pyet gjyshin:
Nipi: O gjyshi, kush eshte gjeja me e embel?
Gjyshi: po ja... jo jo sta them dot
Nipi: po he mo gjyshi
Gjyshi: epo mire... gjeja me e embel eshte P*dh*
Te nesermen del me gjyshen ne xhiro dhe perseri duke ngrene akullore. Dhe i ben po te njejten pyetje edhe gjyshes:
Nipi: O gjyshe, kush eshte gjeja me e embel?
Gjyshja: ..epo smund ta them.... je i vogel
Nipi: po he mo gjyshe..
Gjyshja: epo mire, gjeja me e embel eshte k*r*
Nipi: Po jo mo gjyshe, gjyshi me tha se eshte P*dh* ...
Gjyshja: epo gjyshi nuk e ka bere prove K*r*n
Djali ishte ne moshe per tu martuar por ishte shume i turpshem,dhe se kishte idene se si behej sex athere babai i thote qe duhet ta shikonte ate kur bente sex me mamane qe te mesonte. pasi i shikon djali i thote babait: sa bukur babi po ta provoj edhe njere une me mamin? babai e shan. djali shume shpejt martohet dhe i thote shokut te tij: do te te mesoj une se si behet sex dhe e merr ne shtepi ta shikoje kur ai bente sex me gruan. kur mbarojne shoku i thote: ta provoj njere edhe une me gruan tende? provoje i thote djali, une nuk jam kurnac si babi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Provoje futet apo jo?
Hajde nje here, sme futet.
Shtrengohu pak
Oh s’futet.
Me fort
Jo se nxe, me jep nje kepuce tjeter.
- shije djathi
-prit nje minute,se nuk e kam vene akoma.
ai dhe ajo bejne seks.
ai:-bejme nje 68?
-me fal por cfare eshte? -e pyet ajo
ti ma th** dhe une te kam borxh nje-i thote ai.
Ne oren e anatomise tema e dites ishte "Organet seksuale te femres dhe mashkullit"
Profesori ngre ne mesim nje nga vajzat ne klase dhe e pyet per organet mashkullore.
Kjo tani nuk kishte mesuar dhe nuk po pergjigjej. Shoku i vet ne banke te pare zberthen pantallonat dhe e nxjerr per ta ndihmuar shoqen.
Profesori e shikon dhe bertet: " Banka e pare fute kopjen brenda"
nje dite te bukur burri i thot gruas se do iki me sherbim ne pune dhe gruja i thot mir
diten tjeter niset burri per ne sherbim
dhe ne darkë ne deren e shtepis troket dashnori1 me nje tuf me lule gruja hapi deren
Ai e kapi dhe e shtiu ne krevat me pas bie dera burri thot gruja shpejt shpejt futu posht krevatit i thot dashnorit.
Dhe ajo shkon te hapi deren dhe shef dashnorin e 2 me nje pako me cokollata me vete edhe ai e kap gruan dhe e shtin ne krevat por prap bie dera uuaa burri thot ajo me vrap i thot ati futu ne dollap
ajo shkon te hapi deren dhe shikon dashnorin e 3 duar bosh edhe ai e kap dhe e shtrin ne krevat gruan dhe ne ate koh vjene burri dhe troket te dera ajo i thot dashnorit te 3 te shkoj ne ballkon dhe kur hap deren shikon qe kishte ardh burri
-Pse ke ardhur kaq shpejt zemer
-po ja me zevendesoj nje shok sot
dhe te dy shtrihen ne krevat dhe burri thot
-a qe nuk mora nje tuf me lule per ty
dhe ne ate koh del dashnori 1 i gruas urdheroni keto lule i keni nga zoti faleminderit i thot burri dhe ai iken me vrap dhe burri thot a qe nuk mora ca cokollata
ne ate koh del dashnori 2 nga dollapi urdheroni i thot keto cokollata i keni nga zoti faleminderit i thot burri
Ne shtepi ra qetesia .......
mbas 5 minutash bie dera e ballkonit
burri hap ballkonin dhe gjen dashnorin 3 te gruas dhe i thot po ti ca do ketu
pergjigjet dashnori 3 degjo i tha me tha zoti do merni ndonje gje tjeter se do mbyllim dyqanin ....Smiley

Shkon nje prositute tek doktorri
e shqyen deren me shqelem dhe i thot
doktorr me dhemb p...
oouuuu ku jemi ketu ne pyll
dil jasht dhe trokit si te gjith te tjeret
dhe kur te hysh brenda do thuash
daktorr kam probleme me vaginen
ok doktorr
del jash dhe troket ne der dhe hyn brenda dhe i thot
doktorr kam problem me ???
harrova doktorr si e kishte emrin ky p... im .
Tre shoqe flasin se bashku per kontraceptivet,
thote e para---une per vete perzevativin je e sigurt edhe nga semundjet venere
thote e e dyta --- e une perdor pillolen e pi ne darke dhe se vret mendjen per me vone
thote e treta pffffffff prezevativi gomme plastike seshte shume i rehatshem, pastaj pillola pffffffff edhe ajo fryhesh si balene
shoqet e habitura e shikoje dhe i thone --waaaaaaa pse ti ca perdor?
une thote ajo nje bidon --nje bidon shoqet e habitura
po po nje bidon, i dashuri im eshte me i shkurter se une edhe kurr bejme dashuri ai hipen mbi bidonin, une jam gjithnje e vemendshme kur atij i ndrijne syte, i jap nje shkelm bidonit
doktorr me dhemb p...
ok doktorr
harrova doktorr si e kishte emrin ky p... im .
thote e e dyta --- e une perdor pillolen e pi ne darke dhe se vret mendjen per me vone
thote e treta pffffffff prezevativi gomme plastike seshte shume i rehatshem, pastaj pillola pffffffff edhe ajo fryhesh si balene
po po nje bidon, i dashuri im eshte me i shkurter se une edhe kurr bejme dashuri ai hipen mbi bidonin, une jam gjithnje e vemendshme kur atij i ndrijne syte, i jap nje shkelm bidonit

Mikele&Nest_Shkodrane shkruajti:****************************************************************
doktorr me dhemb p...
ok doktorr
harrova doktorr si e kishte emrin ky p... im .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kopjaccccccccccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ME RESPEKT:Mikele&Nest_Shkodrane![]()

xhoi- Administrator

- Numri i postimeve: 26
kopshti zologjik
vete nje tip ne kopshtin zologjik dhe afrohet te shikoj majmunin, dhe ncjerr nga canta nje kokerr pjeshke dhe ja jep majmunit, por majmuni e ndan pjeshken me dysh i ncjerr berthamen dhe e fut ne prapanic, dhe e cjerr prap, dhe me pas e fut prap brenda pjeshkes dhe e ha, habitet tipi dhe i jep dhe nje pjeshk tjeter, por majmuni avazin prap me berthamen, dhe i habitur tipi pyet rojen e kopshtit zologjik! ore ca ka ky majmun qe i fut ne fillim berthamat ne byth dhe pastaj i fut prap ne pjeshk dhe i ha? hahaha ska gjo jo i thot roja, vjet i dha njeri nje kokerr pjeshke por berthamen e kishte shum te modhe dhe nuk e ncirrte dot me pas dhe u detyrum me ja ca bythen, dhe qe ate dit i provon berthackat para se ti haj......
dj shkodrani- Moderators

- Numri i postimeve: 28
banjot
Ishin njehere tre burra ne banje, dy Angleze dhe nje Shqiptar. Te gjithe po urinonin.
Anglezi i pare mbyll zinxhirin e pantallonave dhe shkon tek lavamani, perdor shume sapun dhe uje per te lare duart ,dhe perpara se te ikte ,ju thote te tjereve: – Ne Yorkshire,kam mesuar qe te jem i paster…
Anglezi i dyte mberthen zinxhirin e pantallonave dhe drejtohet per nga lavamani, perdor me pak uje dhe sapun,por lahet mire. Perpara se te ike ai thote: – Ne Akademine e Bredfortit , kam mesuar te jem i paster por edhe te kursej…
Burri i trete mbyll zinxhirin e pantallonave dhe niset per te dale nga banja direkt, dhe thote me ze te larte: – Ne ne Shqiperi kemi mesuar qe te mos shurrojme tek duart……….
Anglezi i pare mbyll zinxhirin e pantallonave dhe shkon tek lavamani, perdor shume sapun dhe uje per te lare duart ,dhe perpara se te ikte ,ju thote te tjereve: – Ne Yorkshire,kam mesuar qe te jem i paster…
Anglezi i dyte mberthen zinxhirin e pantallonave dhe drejtohet per nga lavamani, perdor me pak uje dhe sapun,por lahet mire. Perpara se te ike ai thote: – Ne Akademine e Bredfortit , kam mesuar te jem i paster por edhe te kursej…
Burri i trete mbyll zinxhirin e pantallonave dhe niset per te dale nga banja direkt, dhe thote me ze te larte: – Ne ne Shqiperi kemi mesuar qe te mos shurrojme tek duart……….
dj shkodrani- Moderators

- Numri i postimeve: 28
dj shkodrani shkruajti:Ishin njehere tre burra ne banje, dy Angleze dhe nje Shqiptar. Te gjithe po urinonin.
hahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahaha

Nje plak 75 vjec shkon tek doktori per te bere analiza sperme. Doktori i jep nje kavanoz dhe i thote qe ta depozitoje spermen aty.
Te nesermen,
xhaja i dha doktorit kavanozin bosh.
- Ah mor doktor, filloi xhaja. Provova me doren e majte, pastaj me doren e djathte po asgje. Provoi gruaja me doren e majte, me te djathten, me te dyja, provoi me goje, here me dhembe e here pa dhembe dhe smundi. Thirrem edhe komshijen.
Provoje dhe ajo me dore, me goje
dhe e shtrengoi
edhe midis kofsheve po aha...
********************************** ME RESPEKT:Mikele&Nest_Shkodrane
Nje plak 75 vjec shkon tek doktori per te bere analiza sperme. Doktori i jep nje kavanoz dhe i thote qe ta depozitoje spermen aty.
Te nesermen,
- Ah mor doktor, filloi xhaja. Provova me doren e majte, pastaj me doren e djathte po asgje. Provoi gruaja me doren e majte, me te djathten, me te dyja, provoi me goje, here me dhembe e here pa dhembe dhe smundi. Thirrem edhe komshijen.
********************************** ME RESPEKT:Mikele&Nest_Shkodrane

Beni dora vet...:P
Ne oren e mesimit Beni ngaqe thoshte fjal te ndyra vajzat dilnin me vrap jasht. Nje dit Beni shikon nga dritarja dhe zysha e shikon dhe e pyet: Beni, cfar po sheh?? O zyshe e shikon ate pallatin qe ndertohet? Po i thot ajo!! Ai pallati hyrjen e par do ta bej shpi publike. Vajzat sa e degjojn dalin jasht nga turpi. JA KTHEN Beni:- PRISNI MOJ KURVA SE NUK ESHT HAPUR AKOMA :-D

senti- Administrator

Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» barcaleta per femije
» Barcaleta Të Pakategorizuara
» Humor & Barcoleta
» Astrologji kineze
» Alma Papamihali: Arome gruaje - Alma Papamihali (poezi erotike)
» Barcaleta Të Pakategorizuara
» Humor & Barcoleta
» Astrologji kineze
» Alma Papamihali: Arome gruaje - Alma Papamihali (poezi erotike)
Faqja 1 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

» Poezi ......................
» [ SYTE ] nuk genjejne 'ASNJEHERE'
» Histori Dashurie
» Fjal te urta ose thenie te mencura
» Sa here na...
» NEST & MIKELE
» Fjalë të Urta për DASHURINË
» Si do të vepronit nqs i/e dashuri/do ju tradhetonte?